
Рис із креветками, овочами та омлетом
Рис із креветками, овочами і омлетом - страва китайської кухні. Треба відзначити, що рис досить гармонійно поєднується з морепродуктами. Заморожена овочева суміш забезпечить страві яскраву колірну гамму, а шматочки омлету додадуть їй ніжності. Крім усього іншого всі інгредієнти страви дуже корисні для здоров'я. І кілька порад по процесу приготування. Переважно використовувати рис не свіжозварений, а зварений попередньо, що до того ж встиг "відпочити" в холодильнику протягом 3-4 годин. Грудки рису (якщо такі є) потрібно гарненько розбити руками і прогріти рис разом із овочами.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Steamed Rice
500 г.
Frozen Vegetable Mexican Mix
250 г.
Chicken Egg C0 1pc
3 шт.
Skandinavika Royal Cleaned with Caudate Shrimp 1000g
16 шт.
Garlic
4 зубчики.
Costa d'Oro Refined Vegetable Oils Mix 750ml
120 мл.
Preparation steps
01
Яйця збити. Розігріти сковороду, налити рослинну олію, вилити яйця, приготувати омлет. Після чого, перекласти на тарілку і нарізати шматочками.
02
Додати трохи олії на ту ж сковороду, викласти в неї подрібнений часник, додати креветки, на сильному вогні обсмажити. Креветки повинні стати рожевими. Після чого, перекласти на тарілку.
03
Долити рослинну олію на сковороду, висипати овочі, обсмажити. Додати до овочів рис, який необхідно попередньо відварити і залишити на 3-4 години в холодильнику.
04
При подачі викласти на тарілку рис з овочами, додати шматочки омлету і креветки, перемішати. При бажанні можна подавати з соєвим соусом.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores