Рибай-стейк на грилі з перцевим соусом - Image

Рибай-стейк на грилі з перцевим соусом

Number of servings: 1Cooking time: 25 minDifficulty: MediumMeal: Lunch

Пропонуємо вашій увазі простий і до непристойності швидкий рецепт приготування традиційного англійського рибай-стейка на грилі з перцевим соусом. Всього двадцять п'ять хвилин і надзвичайно смачний, соковитий і поживний, з часниково-розмариновим ароматом і суто чоловічим характером, що надає йому суміш чорного і червоного перців, наш стейк не залишить байдужим жодного представника сильної половини людства. Народну мудрість, що шлях до серця чоловіка лежить через шлунок ще нікому не вдалося скасувати. Отже скористайтеся нашим рецептом і порадуйте свого коханого справжньою чоловічою їжею.

Ingredients

Стейк яловичий

300 г.

Масло вершкове

10 г.

Розмарин

2 г.

Цибуля ріпчаста

20 г.

Олія рослинна

20 г.

Часник

5 г.

Перець чорний свіжомелений

3 г.

Перець червоний мелений

2 г.

Сіль

2 г.

Петрушка

3 г.

Вершки

100 мл.

Preparation steps

01

Стейк заправить сіллю і перцем. Змішати рослинну олію з часником подрібненим і розмарином.

02

Змастити стейк з двох сторін отриманою заправкою. Обсмажити на сковороді-гриль.

03

Для приготування перцевого соусу обсмажити в рослинній олії ріпчасту цибулю, додати до цибулі чорний перець, вершки, сіль, червоний перець. Перекласти соус в блендер, подрібнити до однорідної маси.

04

Подавати стейк із соусом, прикрасити петрушкою.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min