Житні рулетики з сьомгою - Image

Житні рулетики з сьомгою

Number of servings: 5Cooking time: 50 minDifficulty: MediumMeal: Lunch

Традиційно закусочні рулетики з слабосоленої сьомги готують з використанням лаваша. У цьому рецепті начинку зі скибочок сьомги пропонується загорнути в приготовлені з житнього борошна коржі, змащені сиром фета. Треба відзначити, що житнє борошно - джерело вітамінів і мінералів, і саме це борошно було основою харчового раціону наших предків. У цьому рецепті замість житнього борошна можна використовувати пшеничне. Або ще один варіант - використовувати ці два види борошна в рівних пропорціях. І ще кілька порад. Не розкачуйте тісто дуже тонко. При смаженні житніх коржів на сковорідці важливо їх не пересушити. Готові рулетики можна закріпити зубочистками і прикрасити зеленню.

Ingredients for the recipe

Hutorok Rye Flour 900g
30.10 - 52.00

Hutorok Rye Flour 900g

900 g

Ingredients

Hutorok Rye Flour 900g

260 г.

Akvulya Still Water 2l

100 мл.

Piece Salmon

400 г.

Svet Cheese Feta Cheese 45%

100 г.

Salt Egypt

за смаком

Spice Black Pepper Ground

за смаком

Carmencita Provence Herbs 20g

за смаком

Preparation steps

01

Змішати в мисці борошно, сіль, перець і прованські трави. Поступово додавати в борошняну суміш воду, при цьому постійно перемішуючи. Замісити тісто, скрутити в кулю, накрити зверху серветкою, залишити на 20 хвилин.

02

Рибу нарізати тонкими скибочками.

03

Відрізати від тіста невеликий шматок, розкачати його в коло, обсмажити на сухій сковороді з обох сторін.

04

Готові коржі з тіста змастити сиром, викласти зверху шматочки риби, скрутити в рулет, нарізати. Готові рулети скріпити.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min