Реберця, тушковані в кавово-перцевому соусі - Image

Реберця, тушковані в кавово-перцевому соусі

Number of servings: 2Cooking time: 3 h 50 minDifficulty: MediumMeal: Lunch

Запропонований рецепт стане в нагоді тому, хто хоче приготувати щось надзвичайно смачне. Секрет успіху цієї страви в способі приготування: реберця спочатку смажаться на сковороді, потім нетривалий час тушкуються в каструльці в кавово-перцевому соусі, а потім вже каструлька, накрита фольгою, відправляється в духовку. У духовці яловичі реберця готуються протягом декількох годин. У результаті м'ясо на реберцях виходить м'яким, соковитим, що називається тане в роті. Час приготування страви досить великий, але повірте: воно того варте. І не можна не відзначити, що страва виходить такою смачною і ароматною багато в чому завдяки незвичному кавово-перцевому соусу.

Ingredients for the recipe

Red Chili Pepper
259.90 - 399.00

Red Chili Pepper

per 1 kg

Ingredients

Red Chili Pepper

1,5 шт.

Akvulya Still Water 2l

6,5 ст. л.

Packed Onion from 3kg

0,5 шт.

Garlic

1 шт.

Litniy Med Honey 750g

1,5 ч. л.

JohnTop Lime Juice 230ml

за смаком

Chorna Karta Classic Ground Coffee 225g

1,5 ст. л.

Costa d'Oro Refined Vegetable Oils Mix 750ml

за смаком

Preparation steps

01

Духовку розігріти до 180ºС. Перці чилі очистити. Поставити каструлю з водою на вогонь, довести до кипіння, покласти перці в воду, варити протягом 20 хвилин. Викласти перці на паперовий рушник, обсушити.

02

Перекласти перці в чашу блендера, покласти також подрібнену цибулю, часник, додати мед, сік лайма, 1 ч. л. солі і меленого чорного перцю. Подрібнити суміш до стану пюре.

03

Натерти ребра сіллю і перцем. Розігріти сковороду з рослинною олією, викласти на неї ребра, обсмажити протягом 5 хвилин з кожного боку до золотистого кольору.

04

Покласти обсмажені ребра в каструлю, в один шар. Викласти на ребра в каструлі пюре із блендера, поставити на вогонь, тушкувати 5 хвилин, перевертаючи ребра. Додати в каструлю каву і воду, довести до кипіння.

05

Накрити каструлю зверху фольгою, поставити в духовку на 3-3,5 години до м'якості ребер.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min