
Равіолі з яловичиною в курячому бульйоні
Равіолі - це стандартна і навіть, можна сказати, традиційна страва італійської кухні. Оскільки італійці - народ гарячий і пристрасний, їх страви містять досить багато спецій і різних приправ. Начинка в равіолі може бути найрізноманітнішою. У нашому рецепті використовується яловичина, обсмажена з вином, з овочами та пармезаном. Прекрасний набір продуктів для однієї страви. Колоритно, чи не так? Щоб зробити равіолі ще більш наваристими і ситними, в нашому рецепті їх варто варити не просто у воді, а у курячому бульйоні, тоді страва буде мати запах курятини (не дивлячись на те, що всередині яловичина). Перед подачею не забудьте петрушку або іншу зелень.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Top Grade Wheat Flour
400 г.
Akvulya Still Water 2l
1 ст. л.
Vid Dobroyi Kurky Formula Zdorovya Сhicken Eggs С0 10pcs
4 шт.
Beef Stew
500 г.
Onion
1 шт.
Carrots
1 шт.
Celery Stalk
1 шт.
Giacondi Red Dry Wine 12% 3l
250 мл.
BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
50 мл.
Poggioli Reggiano Parmesan Cheese 24 months 32%
100 г.
Food Studio Chicken Broth 500ml
500 мл.
Preparation steps
01
Змішати борошно з сіллю, зібрати гіркою, в центрі зробити заглиблення, вбити три яйця, додати воду і виделкою перемішати їх з борошном. Замішати тісто близько 15 хвилин, накрити плівкою, дати відпочити півгодини.
02
Овочі очистити, дрібно порізати, обсмажити на оливковій олії, додати м'ясо, нарізане шматочками. Потім обсмажити, при цьому перемішувати постійно. Далі залити вином, тушкувати на слабкому вогні одну годину, охолодити, процідити, викласти в блендер, посолити, збити, додати жовток одного яйця, пармезан і перемішати.
03
Розкачати тісто, вирізати квадрати, викласти начинку на середину, зробити трикутник і після цього з'єднати два гострих кута.
04
Варити в курячому бульйоні 4 хвилини, подавати з невеликою кількістю бульйона, зверху посипати петрушкою.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores