Айва у ванільному сиропі - Image

Айва у ванільному сиропі

Number of servings: 4Cooking time: 50 minDifficulty: EasyMeal: Breakfast

Айва - це не тільки смачний фрукт, яким можна поласувати в літній час. Вона володіє хорошими фармакологічними властивостями, наприклад, має загальнозміцнюючий ефект. Її приймають під час застуди, як хороший засіб від кашлю. Та й взагалі, це дуже смачна ягода. А щоб можна було поласувати нею не тільки в сезон, коли айва достигає, пропонуємо вам рецепт, як смачно в ванільному сиропі приготувати айву. Її можна закатати в банки як варення і зберігати для зручного випадку. Варення виходить і смачним, і корисним одночасною Можна змащувати таким варенням із айви грінки, наприклад, на сніданок, додавати як сироп в чай ​​або ж просто їсти ложкою.

Ingredients for the recipe

Berryland Sparkling Japanese Quince Fruit Kvass 0.33l
85.00

Berryland Sparkling Japanese Quince Fruit Kvass 0.33l

330 ml

Ingredients

Berryland Sparkling Japanese Quince Fruit Kvass 0.33l

5 шт.

Vash Tsukor Sugar 10kg

250 г.

Akvulya Still Water 2l

500 мл.

Lemon

1 шт.

Dr.Oetker Vanilla Aroma 8g

5 г.

Mriya Black Pepper Peas 20g

10 г.

Preparation steps

01

У каструлю покласти ваніль, перець, цукор, цедру лимона і воду. Варити на середньому вогні і помішувати, поки цукор не розчиниться, потім знизити вогонь і варити 5 хвилин.

02

За цей час помити айву, очистити, видалити серцевину і розрізати на четвертинки. Опустити кожну четвертинку в сироп, щоб він повністю її накрив. Накрити каструлю кришкою і варити близько 30 хвилин на маленькому вогні.

03

Викласти айву в миску, а сироп продовжувати уварювати близько 10 хвилин. Об'єм сиропу має зменшитися на третину. Влити сироп до айви і дуже обережно перемішати. Викласти айву в креманки або склянки і, за бажанням, охолодити.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Vegetable curry

Vegetable curry

1

20 min