
Пудинг "Іриска"
Це один з тих прекрасних десертів, які не вимагають багато часу на приготування, а в підсумку виходять дуже смачними - справжній рай для ласунів. Найкраще вживати цей пудингом в теплому вигляді. Смак соусу нагадує смак ірисок, але тільки не такий липкий, а просто ніжний і трохи тягучий за своєю консистенцією. Печені пудинги привабливі тим, що завжди прості у приготуванні. Якщо пудинг залишається на наступний день, то перед подачею його розігрівають. Подають на стіл теплим або зі збитими вершками.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Metro Chef Pitted Dates 500g
150 г.
Baking Soda 500g
1 ч. л.
Homemade Butter
150 г.
Vash Tsukor Sugar 10kg
200 г.
Chicken Egg C0 1pc
1 шт.
Top Grade Wheat Flour
300 г.
Dobryk Baking Powder
1 ч. л.
ATA Sugar Brown Portion Stick 100x5g
225 г.
Nashi Vershky UHT Cream 15% 125g
60 мл.
Preparation steps
01
Закип'ятити 350 мл. води, додати в неї фініки і соду, залишити на 15 хвилин.
02
Збити в мисці 90 г. вершкового масла з цукром. Додати сюди ж яйце і насіння ванілі, ще раз збити.
03
Зменшити швидкість міксера і поступово додавати борошно і розпушувач. Додати в тісто фінікову суміш. Замісити тісто. Викласти його у змащену маслом форму для випікання.
04
Поставити форму з пудингом в духовку на 30 хвилин, випікати при температурі 180ºС.
05
Насипати в каструлю коричневий цукор, вершки, 60 г. вершкового масла, поставити на вогонь, довести до кипіння, варити 1 хвилину.
06
Збільшити температуру духовки, залити пудинг отриманою карамеллю, випікати ще 1 хвилину.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores