
Гарбузовий чізкейк у павутині
Гарбузовий чізкейк в павутині подарує радість вашим діткам. Це ще один спосіб змусити малюків їсти корисну їжу. Жодна дитина не зможе відмовитися від шматочка такого яскравого і корисного десерту. Гарбуз відомий своїми корисними властивостями і легкістю для шлунку. А в поєднанні з сиром він влаштує організму подвійне свято. Такий торт дуже підійде і для свята Хелловін. Адже головним героєм свята є саме гарбуз. Тому поки всі вирізають страшні обличчя на гарбузі, ви можете приготувати дуже смачний чізкейк. З появою такого десерту, в будинку з'являться і радісний сміх дітей, і навіть дорослих.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Eco Ground Cinnamon
5 г.
Casa Rinaldi Lemon Juice 200ml
450 г.
Nashi Vershky UHT Cream 15% 125g
200 мл.
Philadelphia Cheese 500g
500 г.
Salt Egypt
5 г.
Tse-Yaytse! Chicken Eggs С1 15pcs
4 шт.
Ginger
3 г.
Pet Fun Watermelon Soft Dog Toy 18x18cm
250 г.
Vash Tsukor Sugar 10kg
200 г.
Florex Hair Color Cream Dark Chocolate
100 г.
Zravo Galet Protracted Cookies
250 г.
Homemade Butter
150 г.
Verival Unrefined Cane Sugar 500g
450 г.
Preparation steps
01
Спочатку приготувати гарбуз: помити, нарізати пластинами та почистити від шкірки, покласти м'якуш в кастрюлю насипати щіпку солі, налити воду, щоб вона покривала гарбузу, та тушкувати 10 хвилин.
02
Тим часом, покласти печиво в комбайн з двома склянками тростинного цукру, та перемолоти все до отримання крихтоподібної суміші. Пересипати крихти печива до миски, та змішати з ростопленим маслом. Приготованою сумішшю з печива, викласти дно і борти круглої форми для випікання діаметром 24 см., попередньо вистеливши форму промасленим папером. За допомогою столової ложки, розрівняти суміш по дну форми та її бортам. Поставити форму з основою в холодильник як мінімум на 30 хвилин, а тим часом приготувати наповнювач для торту.
03
Помістити до міксеру сир "Філадельфія", цукор, м'якуш гарбуза, змішати все кілька хвилин. Потім додати сік лимону, імбир, корицю, сіль, вершки та яйця, по-одному.
04
Коли інгредієнти добре перемішаються, і вийде гладенька однорідна суміш, вимкнути міксер та перелити крем до форми. Відправити чізкейк до духовки, попередньо нагрітої до 190°С, на 50 хвилин. Готовий пиріг залишити охолоджуватися у формі поки він не опаде.
05
Коли гарбузовий чізкейк охолоне, можна буде переходити до прикрашання: розтопити на водяній бані 100 г. подрібненого гіркого шоколаду, та перелити його в пакетик із паперу, звернутого конусом. Відрізати кінчик конуса та намалювати на пирозі павутину, а на основі карамелі, створити маленького павука. Поставити в холодильник як мінімум на 3 години.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores