Запіканка з гарбуза і сиру - Image

Запіканка з гарбуза і сиру

Number of servings: 6Cooking time: 50 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Гарбуз - продукт унікальний. Унікальність його в тому, що він чудово вписується як в солодких стравах, так і в солоних. Він дуже добре проявляє свої смакові якості в десертах, супах, других стравах і гарнірах, салатах. Тому хорошим варіантом для сніданку, обіду і вечері буде гарбузова запіканка з сиром. Такий варіант досить дієтичний, але одночасно ситний і смачний. За бажанням можна додати й інші види сиру: чеддер, фету, бринзу або будь-який інший. При подачі можна додати власноруч приготовані сухарики з пшеничного або житнього хліба зі спеціями і скибочки помідорів. Вони додадуть страві цікавий смак і ситність.

Ingredients for the recipe

Hokkaido Pumpkin
52.70 - 79.90

Hokkaido Pumpkin

per 1 kg

Ingredients

Hokkaido Pumpkin

500 г.

KhMZ Sour Cream 20%

80 г.

Nashe Moloko UHT Milk 3.2% 950g

30 мл.

Poggioli Reggiano Parmesan Cheese 24 months 32%

30 г.

Homemade Butter

10 г.

Salt Egypt

за смаком

Spice Black Pepper Ground

за смаком

Chicken Egg C0 1pc

2 шт.

Preparation steps

01

Гарбуз помити, очистити від шкірки, нарізати тонкими пластинками. Маслом змастити шматочки гарбуза і викласти у форму для запікання. Духовку розігріти до 180°C.

02

Пармезан натерти на дрібній тертці. Яйця збити з сіллю. Додати молоко, сметану, сир. Добре перемішати до однорідного стану. Залити сирною сумішшю гарбуз, поставити в духовку і запікати близько 35 хвилин.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Panna-cotta with Gorgonzola сheese

Panna-cotta with Gorgonzola сheese

4

30 min