Картопляний пиріг - Image

Картопляний пиріг

Number of servings: 8Cooking time: 1 h 30 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Якщо в будинку пахне пирогами, значить в будинку все добре. А якщо в будинку постійно пахне різними пирогами, то це означає, що в ньому живе хороша, сповнена фантазії господиня, справжня берегиня домашнього вогнища. Вашим близьким, напевно, вже трохи набридла звичайна картопля. Тому здивуєте їх і приготуйте картопляний пиріг. У цій страві є все - і яйця, і м'ясо, і приправи. Невеликого шматка цілком вистачить для ситного обіду. Запашні петрушка і базилік допоможуть вам зробити страву ароматною. Також ви можете прикрасити картопляний пиріг, додавши в нього трохи червоного болгарського перцю. Насолоджуйтеся цією незвичайною стравою!

Ingredients

Картопля

6-7 шт.

Яйця

2 шт.

Варена ковбаса

200 г.

Копчена ковбаса

150 г.

Базилік

1 ст. л.

Петрушка

1 ч. л.

Бекон

100 г.

Сіль

за смаком

Перець

за смаком

Preparation steps

01

У тепле картопляне пюре додати яйця, 2 столові ложки сиру, сіль і перець. Добре перемішати і відставити убік.

02

Пропустити через м'ясорубку шинку, ковбасу і змішати з базиліком і петрушкою.

03

Дно форми вистелити алюмінієвою фольгою, уклсти шар пюре, а на нього ковбасну масу.

04

Викласти шар за шаром. Накрити другою половиною пюре і посипати зверху рештою тертого сиру і шматочками бекону.

05

Випікати, доки верх не почне набувати рум’яного кольору.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min

Картопляний пиріг – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua