
Свинина, запечена з грибами в тісті
Дуже ніжне м'ясо, яке тане в роті. Спробувавши його одного разу, захочеться повторити це багато-багато разів. А все завдяки грибам, м'якому листковому тісту. Вони роблять м'ясо соковитим і приємним на смак. Можете сміливо експериментувати з приправами - вони тільки додають бажання з'їсти шматочок такого м'ясного рулетика. Перед подачею не забудьте порізати рулет, розкласти красиво на тарілку і прикрасити зеленню - вона додасть більше апетиту і прикрасить цю чудову страву. Ваші гості будуть просити ще добавки!
Ingredients for the recipe
Ingredients
Pork Tenderloin
1кг
Ukrainski Pecherytsi Kremovi Champignons 500g
500г
Packed Onion from 3kg
1шт
Videnski Bulochky Yeast Frozen Dough
450г
Salt Egypt
за смаком
Kotanyi Black Pepper Peas 70g
за смаком
Lyubystok For Mulled Wine Spices
за смаком
Oliyar Refined Sunflower Oil 1l
4 ст.л
Nashe Moloko UHT Milk 3.2% 950g
для змащування
Preparation steps
01
Гриби і цибулю дрібно нарізати, обсмажити на сковороді з 2 ст.л. рослинної олії, додати сіль і перець. Охолодити.
02
Листкове тісто розморозити і розкачати. Рівномірно розподілити грибну суміш на поверхні тіста.
03
М'ясо намастити рослинною олією, додати спецій та солі.
04
Загорнути свинину. Змастити тісто молоком і викласти на деко, застелене папером для випічки.
05
Випікати в розігрітій до 180°C градусів духовці приблизно годину. Подавати страву гарячою.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores