
Різотто з куркою і двома сирами
Різото з куркою і двома сирами - один із численних варіантів різото. Варіант, який за великим рахунком можна досить умовно назвати "різото", так як у запропонованому рецепті не дотримується головний принцип приготування цієї страви: курячий бульйон додається в рис не порціями, поступово, а одразу весь. Іншими словами: обраний інакший спосіб приготування рису. Але такий варіант має право на існування, як би він не називався: різото або просто рис із куркою, овочами і сиром. Будьте впевнені, що приготована за цим рецептом страва сподобається всім, хто її скуштує. Смачна, апетитна, нескладна в приготуванні, вона надовго затримається в меню Вашої родини.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Steamed Rice
400 г.
Food Studio Chicken Broth 500ml
750 мл.
Hortex Stir-fry vegetables 400g
500 г.
Chicken Fillet
340 г.
Armando Cheddar Cheese
120 г.
Nashi Vershky UHT Cream 15% 125g
125 мл.
Poggioli Reggiano Parmesan Cheese 24 months 32%
40 г.
BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
2 ст. л.
Packed Onion from 3kg
1 шт.
Preparation steps
01
У велику каструлю влити олію, поставити каструлю на вогонь, всипати дрібно нарізану цибулю, обсмажити.
02
Додати рис в каструлю, перемішати, всипати суміш овочів, влити курячий бульйон. Довести суміш до кипіння, зменшити вогонь. Накрити каструлю кришкою, готувати 15 хвилин.
03
Заздалегідь необхідно відварити філе. Філе додати в каструлю разом з вершками, двома видами сиру, які потрібно натерти.
04
Зняти каструлю з плити, накрити кришкою, дати настоятися 10 хвилин.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores