Пиріг з цукіні і фетою - Image

Пиріг з цукіні і фетою

Number of servings: 6Cooking time: 1 hDifficulty: MediumMeal: Lunch

Пиріг з цукіні і фетою виходить соковитим, ніжним і смачним. Цукіні з сиром фета – це просто чудове поєднання продуктів і легка їжа. Рецепт цього пирога дозволяє скоротити час на приготування страви. Кабачки цукіні є ніжніші за звичайні кабачки, тому готуються в 3 рази швидше, і не потрібно витрачати час на приготування тіста. Готовий пиріг нарізають шматочками і перекладають на блюдо. Подають страву охолодженою, з листям салату. Пиріг з цукіні і фетою досить є досить хорошим на смак і на наступний день.

Ingredients

Цукіні

300 г.

Борошно

150 г.

Розпушувач

5 г.

Цибуля

1 шт.

Сир твердий

100 г.

Бекон

2 скибочки

Яйця

5 шт.

Соняшникова олія

3 ст. л.

Фета

100 г.

В'ялені томати

100 г.

Preparation steps

01

Розігріти духовку до 180°С. Застелити папером для випічки квадратну форму.

02

Цукіні і сир натерти на тертці. Бекон, фета, томати і цибулю дрібно покришити.

03

Змішати цукіні, борошно, розпушувач, цибулю, сир і бекон.

04

За допомогою вінчика змішати яйця і масло. Влити в суміш із цукіні. Перекласти тісто у форму. Зверху викласти фета і томати.

05

Випікати протягом 40 хвилин, поки пиріг не пропечеться в середині і не покриється золотистою скоринкою. Охолодити.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min

Пиріг з цукіні і фетою – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua