Пиріг з яблуками і манкою - Image

Пиріг з яблуками і манкою

Number of servings: 4Cooking time: 1 hDifficulty: MediumMeal: Lunch

Цей пиріг рекомендується робити ввечері, тоді за ніч він охолоне і повністю просочиться. Яблука краще брати кисло-солодкі, щоб смак пирога був живий, натуральний, з кислинкою. Потерті яблука надають пирогу шаруватість, а якщо порізати їх брусочками, то це додасть їм однорідності. Пиріг виходить дуже смачний і досить ситний, тому відмінно підходить для повноцінного сніданку з чашкою чаю або кави. Пиріг з яблуками і манкою дуже легко готується, так як не потрібно готувати тісто і на цьому істотно заощаджується час приготування. Перед подачею пиріг присипають цукровою пудрою, прикрашають ягодами або кулькою морозива.

Ingredients for the recipe

Top Grade Wheat Flour
17.40

Top Grade Wheat Flour

per 1 kg

Ingredients

Top Grade Wheat Flour

200 г.

Terra Brand M Semolina 800g

200 г.

Vash Tsukor Sugar 10kg

150 г.

Eco Ground Cinnamon

1 ч. л.

Baking Soda 500g

0,5 ч. л.

Nashe Moloko UHT Milk 3.2% 950g

200 мл.

Svit Fruktiv Dried Sliced Red Apples 50g

5 шт.

Casa Rinaldi Lemon Juice 200ml

2 ст. л.

Homemade Butter

100 г.

Preparation steps

01

Змішати в мисці борошно, манну крупу, 120 г. цукру і соду. Перемішати.

02

Яблука очистити від шкірки і серцевини, натерти на тертці. Скропити яблучне пюре лимонним соком. Додати до яблук цукор, що залишився і корицю.

03

Змастити форму маслом, викладати суміш необхідно шарами, спочатку шар борошняної суміші, після - шар яблучного пюре. Повторити так кілька разів, самий верхній шар повинен бути яблучний.

04

Залити пиріг киплячим молоком, викласти шматочки вершкового масла.

05

Розігріти духовку до температури 180-200ºС, випікати протягом 40-50 хвилин.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min

Пиріг з яблуками і манкою – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua