
Пельмені в бульйоні з овочами
Пельмені в бульйоні з овочами - варіант першого блюда, причому варіант швидкий і ситний, що дозволяє урізноманітнити асортимент перших страв у раціоні Вашої родини. Блюдо абсолютно нескладне в приготуванні і виручить Вас у випадку, коли часу на приготування мало. Овочеві інгредієнти: картопля, морква і цибуля в поєднанні з пельменями в ароматному бульйоні дозволять Вам нагодувати своїх близьких смачним, ситним обідом або вечерею.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Akvulya Still Water 2l
1,5 л.
Dumplings
500 г.
Carrots
1 шт.
Packed Potatoes
3 шт.
Onion
1 шт.
Tsarska Oliia Refined Sunflower Oil 0.92l
3 ст. л.
Bay Leaf
за смаком
Salt Egypt
за смаком
Preparation steps
01
Овочі помити, очистити від шкірки. Картоплю нарізати невеликими кубиками.
02
Моркву і цибулю порізати на дрібні шматочки, трохи підсмажити на сковороді.
03
У киплячу підсолену воду відправити варитися картоплю, через 5 хвилин додати обсмажені цибулю з морквою, і через 5 хвилин всипати пельмені.
04
Довести бульйон до кипіння, накрити кришкою і залишити варитися на 10 хвилин.
05
За пару хвилин до готовності всипати в бульйон спеції і прикрити кришкою.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores