
Печиво з сулугуні
Родзинкою запропонованого печива є копчений сир сулугуні. Цей сир виробляють шляхом підсушування та натурального копчення протягом декількох діб класичного сулугуні. Копчення відбувається до отримання щільної коричневої скоринки. У запропонованому рецепті використовується готове листкове тісто, тому процес приготування випічки дуже спрощується, а час приготування - всього 35 хвилин. Печиво вирізають за допомогою будь-яких формочок. Можна скористатися і ножем. За бажанням печиво перед випіканням можна посипати кунжутом. Деко перед випічкою потрібно злегка зволожити водою. Подають печиво з бульйоном або як закуску до пива.
Ingredients
Листкове тісто
500 г.
Яйця
1 шт.
Сулугуні копчений
150 г.
Preparation steps
01
Розморозити листкове тісто. Сир-косичку розплести і дрібно нарізати. Яйце злегка збити.
02
На лист тіста викласти сир, розрівняти і злегка прикатати. Змастити яйцем. Накрити другим листом і розкачати. Вирізати кружечки.
03
Розігріти духовку до 200°C. Печиво викласти на деко. Запікати до золотистого кольору 20 хвилин.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores