Печінка з бананом і ромом - Image

Печінка з бананом і ромом

Number of servings: 8Cooking time: 30 minDifficulty: MediumMeal: Lunch

Хто ж не бажає харчуватися їжею, яка буде не тільки приємна для вашого шлунка, а й також дуже корисна? Якщо ви більше віддаєте перевагу здоровій їжі, тоді вам обов'язково варто спробувати приготувати печінку індички. Так, вона звичайно більш калорійна, ніж, наприклад, куряча печінка, але тим самим ви отримаєте дуже ситну страву. Печінка індички містить в собі дуже багато різних груп вітамінів, тому її рекомендують включати в раціон навіть маленьким діткам. Крім того в ній багато натрію, калію, магнію та інших мікроелементів. Не кажучи вже про те, що в цій страві є цедра лимона і цибуля, які теж не менш корисні. За півгодини у вас на столі дуже смачна і корисна страва.

Ingredients

Печінка індички

700 г.

Цибуля

2 шт.

Цедра лимона

за смаком

Борошно

2 ст. л.

Ром

60 мл.

Лимонний сік

2 ст. л.

Банан

2 шт.

Цукор

2 ч. л.

Базилік

за смаком

Олія

за смаком

Сіль

за смаком

Перець

за смаком

Preparation steps

01

Печінку індички розрізати на середні шматки, посипати сухим базиліком, залити ромом і залишити на 30 хв. Вийняти печінку з маринаду, злегка промокнути серветкою і обваляти в борошні. Надлишки струсити. Обсмажити печінку з усіх боків до приємної рум'яності.

02

Зняти цедру з половинки лимона. Цедру обсмажити на олії, додати цибулю, пасерувати. Потім додати цукор, лимонний сік і печінку. Смажити, постійно помішуючи, до готовності. У кінці приготування посолити і поперчити.

03

Банани нарізати шматочками навскоси. Додати банани до печінки, перемішати акуратно, влити ром, і як тільки ром випарується, знімати з вогню.

04

Подавати, прикрасивши лимонною цедрою.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min