Пиріжки із капустою (печені) - Image

Пиріжки із капустою (печені)

Number of servings: 6Cooking time: 45 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Пиріжки з капустою хороші тим, що приготувати їх можна в будь-яку пору року. І хоча квасять капусту зазвичай на зиму, часто буває, що залишається вона до теплих днів. Тому цей рецепт і універсальний. Пиріжки з капустою виходять соковитими завдяки начинці. А дріжджове тісто робить пиріжки дуже м'якими і повітряними. Не помічаєш навіть, коли з'їдаєш один за одним. У цьому, напевно, і полягає вся привабливість цих пиріжків. Ще одна їх перевага в тому, що пиріжки з духовці набагато корисніші за інші. Відомо всім, що страви приготовані в духовці корисніші, ніж смажені, наприклад. Адже зберігаються всі корисні речовини інгредієнтів.

Ingredients

Борошно пшеничне

600 г.

Дріжджі

25 г.

Олія рослинна

100 мл.

Яйця

1 шт.

Молоко

250 мл.

Цукор-пісок

1 ч. л.

Сіль

за смаком

Маргарин

20 г.

Квашена капуста

100 г.

Цибуля

1 шт.

Preparation steps

01

В теплій воді розвести дріжджі та дві ложки борошна. Залишити на 15 хвилин. Потім висипати попередньо просіяне борошно. Замісити м'яке тісто.

02

Прикрити його кришкою та поставити в тепле місце, щоб воно підійшло. Далі для начинки, з капусти вижати розсіл та нарізати її. Нарізати цибулю та смажити її до золотистого кольору.

03

Потім викласти в цибулю капусту та зменшити вогонь. Збільшене в об’ємі тісто викласти на посипану мукою дошку та скатати з нього кульки однакових розмірів. Кожну кульку розкачати з допомогою качалки висотою приблизно 0,7 сантиметра.

04

У центрі кружечка викласти начинку та скріпити краї. Потім викласти пиріжки на деко, змащене маргарином. Залишити приблизно на 15-20 хвилин. Збити віничком яйце чи тільки окремо жовток і змастити поверхню кожного пирога за допомогою кулінарної кісточки. Помістити деко в розігріту до 200°С духовку та випікати.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Cream Cheese Fritters

Cream Cheese Fritters

1

30 min