
Паста з грибами
Хочете приготувати щось смачне, незвичайне і, як кажуть, на швидку руку? Тоді вам на допомогу прийде паста з грибами. Паста феттучіні дуже красиво виглядає на тарілці, неважка для шлунку і має приємний смак. Гриби замінять м'ясо, а зелень, оливкова олія, перець і часник подарують вам запах Середземномор'я. До речі, часник є відмінним афродизіаком. Всього лише пару зубчиків не зроблять запах неприємним, однак чудово вплинуть на смак страви. Все, що вам знадобиться для цієї пасти, - це 20 хвилин часу, мінімум інгредієнтів і трохи гарного настрою. І смачна вечеря гарантована! А два келихи червоного вина і свічка зроблять вечерю романтичною.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Oyster Mushrooms
500 г.
Garlic
3 зуб.
BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
30 мл.
Fresh Greens Mix 100g
30 г.
Salt Egypt
за смаком
Kotanyi Black Pepper Peas 70g
за смаком
Preparation steps
01
Часник очистити від лушпиння і дрібно нарізати. Обсмажити часник в оливковій олії. Видалити часник з сковороди, а олію залишити.
02
Помити гриби і нарізати кубиками або скибочками. Додати до олії, в якій смажився часник, нарізані гриби. Обсмажити 5 хвилин, додати сіль, перець за смаком.
03
Зелень помити, просушити і дрібно нарізати. Додати зелень до грибів. Закип'ятити воду, посолити і відварити в ній пасту до готовності. На тарілку викласти пасту, а зверху гриби. Прикрасити зеленню і подавати на стіл.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores