
Паста "Карбонара"
Alla carbonara - найзнаменитіша класична італійська підлива/соус до пасти. Карбонара не використовується з короткою і фігурною пастою, тільки зі спагеті високої якості. Основними інгредієнтами пасти Карбонара є: грудинка, яйця і тертий пармезан. Додатково використовують вершки, часник і цибулю. Спагеті Карбонара - страва дуже ситна, з яскравим запахом і пікантним смаком. Головна особливість страви в тому, що соус доходить до готовності від паруючої пасти. Спагеті Карбонара можна готувати з будь-яким беконом і будь-яким сиром, але для традиційної страви італійці використовують в'ялену жирну свинячу грудинку панчетта або сиров'ялені свинні щічки гуанчіале і овечий сир Пекоріно Романо.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Chumak Spaghetti Pasta 400g
200 г.
Chilled Bacon
150 г.
Nashi Vershky UHT Cream 15% 125g
150 мл.
Ovostar Liquid Egg Yolk Mix 1kg
3 шт.
Pyryatyn Smetankovyy Hard Cheese 50%
50 г.
Garlic
2 зубчики
Tsarska Oliia Refined Sunflower Oil 0.5l
за смаком
Salt Egypt
за смаком
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Preparation steps
01
На сковороді на соняшниковій олії злегка обсмажити дрібно нарізаний часник, додати нарізаний соломкою бекон і добре обсмажити.
02
Приготувати сирно-вершкову масу: жовтки злегка збити, посолити, поперчити, додати вершки і натертий на дрібній тертці сир, перемішати.
03
Спагеті відварити відповідно до рекомендацій на упаковці.
04
Викласти на сковороду гарячі спагеті, додати сирно-вершкову заливку і перемішати.
05
Змішати спагеті і підсмажений бекон.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores