
Паштет із авокадо для бутербродів
Історія паштету йде корінням в далеке минуле, за право вважатися його батьківщиною сперечаються багато країн. У Росії паштет з'явився в 18 столітті. З часом в Москві і Петербурзі стали з'являтися «Паштетні», в яких продавали всілякі паштети. З середини 20 століття паштети стали вироблятися в промислових масштабах, і свою колишню вишуканість ця страва втратила. Він став не схожий на ті вишукані страви, якими на різних банкетах ласували наші предки. Переконатися в тому, яким може бути смачним і розкішним паштет дуже просто - приготуйте його своїми руками і відчуйте різницю. А ми вам у цьому допоможемо і детально розповімо, як приготувати таке чудову страву, як паштет з авокадо.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Avocado 500g
1 шт.
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Casa Rinaldi Lemon Juice 200ml
1 ч. л.
Salt Egypt
за смаком
BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
1 ст. л.
Packed Onion from 3kg
0,5 шт.
Dr.Schar gluten-free white bread 200g
6 шт.
Preparation steps
01
Авокадо помити, зняти шкірку, витягнути кісточку.
02
Авокадо натерти на тертці.
03
Змішати в мисці терте авокадо, влити олію, сік лимона, перець, нарізану цибулю, додати зелень, всі інгредієнти змішати, після, готову суміш можна намазати на хліб.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores