
Овочеві бутерброди
Існує величезна різноманітність відкритих і закритих бутербродів. Готуючи бутерброди, можна проявити свою фантазію і вигадку. На їх приготування йде мало часу, вони підходять до сніданку, полуденка, вечері. Бутербродами втамовують голод під час походів у ліс, на пікнік, на роботу, а красиво оформлені бутерброди можуть стати окрасою будь-якого святкового столу. Овочеві бутерброди відрізняються від класичних, так як основою для них служить не шматочок хліба, а який-небудь овоч. Овочеві бутерброди не тільки оригінальні, але і малокалорійні, особливо підходять для тих, хто стежить за фігурою і вагою. У поєднанні з рибою і морепродуктами овочеві бутерброди приємно здивують Вас своїм смаком і ароматом.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Odeskyy Mayonez Provence Mayonnaise 67% 600g
100 г.
Norven light-salted salmon fillet-piece 180g
200 г.
Iceberg Red Caviar Ikrianyk 35g
40 г.
Tomato
1 шт.
Auchan Green Onions Bundle 75g
1 пучок
Preparation steps
01
Огірки промити й нарізати часточками фігурним ножем.
02
На кожен шматочок покласти трохи майонезу.
03
Потім нарізати червону рибу тоненькими шматочками або просто взяти нарізку червоної риби.
04
Згорнути зі шматочків червоної риби невеликі "трояндочки" і викласти їх зверху на шматочки огірка.
05
Потім розкласти трохи червоної ікри.
06
Дрібно нарізати зелену цибулю і посипати зверху.
07
З помідора зробити трояндочку і прикрасити блюдо.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores