
Гострий соус із коріандром
При приготуванні цього соусу зазвичай використовується блендер, але якщо всі інгредієнти злегка збити виделкою, то зовні соус вийде більш мальовничим. Готується гострий соус всього 15 хвилин. З інгредієнтами і спеціями можна сміливо експериментувати. Замість лимона іноді використовують лайм. Рослинну олія замінюють оливковою або арахісовою. Але основним інгредієнтом залишається свіжий коріандр. Його пряний трохи різкуватий аромат зробить незабутнім будь-яку страву, до якої його подадуть. Соус добре поєднується з рибою, м'ясом і овочами, особливо якщо ті приготовлені на грилі або на пару. Крім цього, соус можна використовувати як маринад, особливо для морепродуктів.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Casa Rinaldi Lemon Juice 200ml
50 мл.
BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
100 мл.
Akura Chile Sweet Sauce 200ml
1 ст. л.
Litniy Med Honey 750g
2 ч. л.
Garlic
2 зубчики
Auchan Lemon Zest in Jar 45g
1 ст. л.
Salt Egypt
за смаком
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Preparation steps
01
Свіжий коріандр промити під водою, а потім обірвати листя від стебел.
02
Часник очистити від лушпиння та дрібно нарізати.
03
З половинки лимона зняти цедру, а потім видавити з нього сік.
04
Всі інгредієнти скласти в чашу для блендера і перебити все в однорідне пюре.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores