Гостра ковбасна солянка - Image

Гостра ковбасна солянка

Number of servings: 4Cooking time: 35 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Головне достоїнство цього рецепта солянки у швидкості її приготування, при збереженні необхідних смакових якостей. Пов'язано це з тим, що вариться солянка на на м'ясному бульйоні, а на воді, але виходить досить наваристою, адже основним її компонентом є ковбаса: варена або сирокопчена. Чим більше видів ковбаси використовується, тим краще. Незважаючи на назву солянки, кожна господиня самостійно регулює бажану гостроту страви. Готова солянка має кислувато-гострий смак, дуже ситна і неймовірно ароматна. При подачі її на стіл в кожну тарілку додають ложку сметани або майонезу, оливки або маслини. Зверху солянку можна прикрасити часточкою лимона і зеленню.

Ingredients

Картопля

5 шт.

Цибуля ріпчаста

1 шт.

Ковбаса варена

300 г.

Морква

1 шт.

Огірки солоні

200 г.

Помідори консервовані

200 г.

Оливки

150 г.

Олія рослинна

за смаком

Preparation steps

01

Зняти з помідорів шкірку. Розігріти сковороду з олією на вогні, обсмажити попередньо нарізану цибулю і натерту моркву, до золотистого кольору.

02

Додати в сковороду до цибулі і моркви нарізану ковбасу, після, подрібнені помідори.

03

Поставити на вогонь каструлю з водою, покласти очищену і нарізану картоплю, довести до готовності. Додати в каструлю з картоплею суміш зі сковороди. Варити протягом 5 хвилин, після чого додати нарізані огірки разом з рідиною, і оливки також разом із маринадом з банки.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min