
Печиво апельсинове
Дуже миле і ніжне печиво, невелике, у формі різних фігурок. Солодощі завжди повинні викликати вироблення ендорфінів в організмі людини. А це, як відомо, гормон щастя. Тому після перекусу чимось солоденьким, обов'язково повинне бути присутнє почуття легкої задоволеності і піднесений настрій. Апельсинове печиво викличе у вас море позитивних емоцій ще до того, як ви його з'їсте. При одному вигляді такого печива ви відразу ж захочете його спробувати, а солодкий апельсиновий аромат буде підживлювати таке бажання ще більше. Пропонуємо вам не чекати, а швидше приступати до приготування печива на радість собі та своїм близьким.
Ingredients
Борошно пшеничне
300 г.
Розпушувач
1 ч. л.
Яйця
2 шт.
Цукор
80 г.
Кориця
за смаком
Цукор ванільний
за смаком
Апельсини
1 шт.
Preparation steps
01
Спочатку потрібно збити цукор з рослинною олією, додати розпушувач, борошно і яйця, перемішати. Вмішати в отриману масу сік одного апельсина. Додати корицю і ванільний цукор. Все добре перемішати, замісити тісто.
02
Розкачати тісто. На поверхні тіста зробити надрізи виделкою і вирізати маленькі фігурки: кола, півмісяці, ромбики, зірочки і т.д. і укласти їх на лист, змащений маслом.
03
Поставити в духовку на 15-20 хвилин при температурі 170°С.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores