
Апельсиново-гранатовий салат
Всього за кілька хвилин вам під силу приготувати апельсиново-гранатовий салат. Це не просто салат - це тарілка радості, вітамінів, здоров'я і гарного самопочуття та настрою. Не лякайтеся через дивну комбінацію інгредієнтів - всі разом вони тільки надають страві пікантності. Такий салат - знахідка для будь-якої господині, особливо, коли незабаром прийдуть гості, а у вас ще нічого не готово. Ставите такий салат на стіл, до нього подаєте пляшку вина, і поки гості розмовляють за легкою вечерею, ви можете спокійно доробити розпочате. Не лякайтеся, якщо гості будуть соромитися пробувати цей салат - їм просто буде шкода псувати таку красу.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Spinach Bunch100g
160 г.
Elite Pomegranate
300 г.
Orange
200 г.
BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
20 мл.
Salt Egypt
за смаком
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Preparation steps
01
Гранат розібрати на зерна. Шпинат помити і просушити. Нарвати шпинат руками.
02
Апельсин очистити від шкірки, нарізати пластинками і очистити від плівочок. Змішати всі інгредієнти, посолити, додати перець, заправити оливковою олією і перемішати.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores