Омлет з сьомгою - Image

Омлет з сьомгою

Number of servings: 4Cooking time: 15 minDifficulty: EasyMeal: Breakfast

Омлет - улюблена багатьма страва, для приготування якої злегка збиті яйця з'єднують з молоком (або вершками) і смажать. Омлет можна готувати з різними добавками, використовуючи для цього м'ясні чи рибні продукти, свіжу зелень, овочі. Приготуйте омлет із сьомгою. Сьомга, як і будь-яка риба, - дуже цінний продукт. Крім цього, ця риба має важливу здатність не накопичувати в своєму складі шкідливі елементи. Вживання сьомги важливе для профілактики багатьох грізних серцево-судинних захворювань, для зниження рівня холестерину, для процесу омолодження. Протеїни, що містяться в сьомзі, засвояться організмом дуже легко, відновивши при цьому сили. Порада: при подачі омлет можна полити розтопленим вершковим маслом.

Ingredients

Яйце куряче

4 шт.

Риба

100 г

Олія рослинна

10 мл

Молоко

40 мл

Сіль

за смаком

Preparation steps

01

Сьомгу помити, відділити м'ясо від кісточок. Нарізати рибу невеликими довгастими шматочками. Додати до риби сіль і перець.

02

Яйця збити з молоком у пухку масу. Змішати яйця і сьомгу. Смажити омлет на розігрітій сковороді на рослинній олії. Подавати гарячим з салатом або гарніром.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min

Омлет з сьомгою – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua