
Середземноморський сендвіч
Складно сказати, чому такий сендвіч отримав назву саме середземноморський. Ми можемо тільки здогадуватися. Швидше за все, це через те, що він такий легкі і свіжий (завдяки свіжим овочам), а також через те, що тут використовують оливки - адже саме з ними асоціюється Середземноморське узбережжя. Рецепт цього сендвіча буде доречний тоді, коли ви вирішили влаштувати невеличке свято, але акцент робився не на їжі. Тоді можна зробити такі ось легкі закуски (які в той же час і ситні), зробити прохолодні напої і насолоджуватися вечором в колі друзів. При бажанні, можна деякі інгредієнти замінити або додати щось нове своє.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Zucchini
1 шт.
Persha Khvylya Sliced Mushrooms 250g
4 шт.
Packaged Eggplants
1 шт.
Ukrayinskiy Mozzarella Cheese 45% 200g
125 г.
Losada Gordal Green Olives
4 шт.
Odeskyy Mayonez Provence Mayonnaise 67% 600g
30 г.
BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
45 г.
Fanni Yogurt 2.2% 750g
15 г.
Metro Chef Cutted Thyme 60g
за смаком
Salt Egypt
за смаком
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Tomato
1 шт.
Preparation steps
01
Помідор, цукіні, баклажан та гриби нарізати кружечками та полити двома столовими ложками оливкової олії. Можна додати трохи чебрецю та залишити маринуватися хвилин 10-15. Обсмажити все на грилі чи на дуже гарячій сковорідці. Дати охолонути та поставити в холодильник на півгодини.
02
Моцареллу нарізати товстими шматками, оливки - маленькими шматочками. Змішати майонез із йогуртом, посолити, поперчити. Булочку з розмарином (чи будь-яку іншу довгу булочку - це справа смаку) розрізати вздовж пополам та обсмажити на оливковцій олії, щоб вона стала хрусткою.
03
Змастити соусом із майонезу внутрішні сторони половинок булочки. На одну половинку викласти баклажан, цукіні, помідор, гриби, оливки та моцареллу, накрити другою половинку, притиснути та проколоти чотирма шпажками. Перед подачею розрізати на чотири частини.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores