
Мафіни з яблуком і вівсяними пластівцями
Існує хибна думка, що кекси і мафіни - це одне і те ж. Так, безперечно, вони дуже схожі в приготуванні і навіть за смаком. Але все одно існує ряд відмінностей. Саме слово "маффін" - означає м'який хліб. І правда, мафіни мають круглу або овальну форму. Вони невеликі за розмірами. І чомусь часто такий десерт називають кексом. Хоча насправді кекс за формою більше схожий на хліб. Раніше мафіни робили не такими солодкими. Мабуть, саме тому вони отримали таку назву. Зараз же мафіни - це дуже смачний і різноманітний десерт. Вони мають найрізноманітнішу начинку і робляться із різного типу тіста. Тож пропонуємо вам спробувати зробити маффіни з яблуками і пластівцями.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Top Grade Wheat Flour
160 г.
Vash Tsukor Sugar 10kg
100 г.
Costa d'Oro Refined Vegetable Oils Mix 750ml
80 мл.
Zarog Kefir 2.5% 870g
250 мл.
Oat Flakes
2 ст.
Chicken Egg C0 1pc
1 шт.
Svit Fruktiv Dried Sliced Red Apples 50g
3 шт.
Dobryk Baking Powder
3 ч. л.
Preparation steps
01
У миску просіяти борошно, додати пластівці, цукор, натерті яблука і розпушувач. Змішати всі інгредієнти.
02
В окрему миску вбити яйце, змішати з рослинною олією і кефіром.
03
Викласти отримане тісто у форму для кексів, випікати 30 хвилин при температурі 200°С.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores