Цибулево-грибні кульки - Image

Цибулево-грибні кульки

Number of servings: 4Cooking time: 15 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Цибуля і гриби добре поєднуються один з одним. Ці два інгредієнти часто зустрічаються в грибних салатах, зажарках і навіть супах. Також з них можна приготувати чудову закуску - цибулево-грибні кульки. Кулінари рекомендують використовувати гриби портобелло. Портобелло - це різновид печериці, дуже популярний в ізраїльській та європейської кухні. Як і інші види грибів, портобелло дуже поживний і висококалорійний продукт, в ньому міститься велика кількість білка, багато вітамінів і мікроелементи мідь і селен. Готові цибулево-грибні кульки подаються як самостійна страва, із зеленню і зі світлим соусом: вершковим, часниковим, сметанним або просто з майонезом.

Ingredients for the recipe

Walnut
499.00

Walnut

per 1 kg

Ingredients

Walnut

400 г.

Oyster Mushrooms

200 г.

Helcom Dried Tomatoes with Cranberries in Oil 327ml

4 шт.

Sliced Red Paprika

2 ч. л.

Cilantro 70g

30 стебел

Parsley 70g

20 стебел

Garlic

1 шт.

Red Onion

4 шт.

Badia Ground Cayenne Pepper 49.6g

за смаком

Lyubystok For Mulled Wine Spices

за смаком

Preparation steps

01

Горіхи залити водою на 1 годину. Після чого, воду злити, горіхи висушити на паперовому рушнику. Помідори замочити у воді на 2 години, після також обсушити.

02

Змішати в блендері горіхи, паприку, гриби, помідори, часник, петрушку, кінзу, червоний і кайенский перець, нарізану цибулю. Подрібнити блендером до однорідної маси.

03

Масу з блендера скачати в кульки. Покласти на сушку на 8-24 години при температурі 40ºС, при цьому кілька разів необхідно перевернути.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min