Лимонний кисломолочний сир - Image

Лимонний кисломолочний сир

Number of servings: 4Cooking time: 20 minDifficulty: EasyMeal: Dinner

Лимонний сир - це неймовірно смачний, ароматний, корисний, просто дивовижний десерт. Його можна використовувати як десерт, як крем для торта або як наповнювач для еклерів і кошичків. Щоб цедра віддала свій аромат, необхідно після її додавання до збитих яєць, дати отриманій масі настоятися півгодини. При приготуванні сиру також важливе ретельне проціджування для видалення цедри і нерозмішаного білка, інакше при тепловій обробці в кремі можуть з'явитися білі пластівці. Лимонний сир можна зберігати в холодильнику близько 3-х тижнів.

Ingredients

Яйце куряче

3 шт.

Лимони

3 шт.

Масло вершкове

125 г.

Цукор

250 г.

Preparation steps

01

Збити на водяній бані яйця, влити проціджений лимонний сік, додати також цедру.

02

Додати в каструлю цукор і масло. Перемішати, до однорідної маси.

03

Варити поки цукор не розчиниться, суміш повинна бути густою. Перекласти готову суміш у банки, закрити кришкою. Дати настоятися кілька годин. Зберігати в холодильнику.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min