
Ледачі відбивні
До сьогоднішного дня до нас дійшла одна з версій виникнення відбивних. Вважається, що уперше м'ясну страву придумали американські ковбої. Вони накладали м'ясо під сідло, щоб те відбилося, а потім смажили. Проте, звання кулінарних винахідників відбивних належить французам. Для їх готування, як і раніше, використовують ніжне м'ясо, наприклад, куряче філе. У ньому міститься білок, вітаміни і амінокислоти необхідні для організму. Напевно, не лише за корисні властивості запала в душу відбивна, а скоріш за соковитість і незвичайний смак. Йти в ресторан, не обов'язково, щоб поласувати м'ясною стравою, приготувати її можна удома - це просто. Котлетки обов'язково западуть в душу вашим домочадцям, можете не сумніватися.
Ingredients
Філе куряче
500 г.
Яйце
2 шт.
Цибуля
2 шт.
Майонез
2 ст. л.
Борошно
2 ст. л.
Олія
5 ст. л.
Сіль
за смаком
Перець чорний мелений
за смаком
Preparation steps
01
Філе курки нарізати пластинами. Потім дуже дрібно порубати. Висипати в миску.
02
Цибулю очистити. Порубати і всипати до м'яса. Вбити яйця і змішати курячий фарш. Додати просіяне борошно, майонез, перець і сіль.
03
Розігріти олію в сковороді і ложкою викласти в неї курячий фарш. Обсмажити з обох боків.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores