
Куряче філе в соєвому соусі, в омлеті з рисом і спаржею
Куряче філе в соєвому соусі, в омлеті з рисом і спаржею - аналог японської страви оякодон. Готується воно швидко і просто. Куряче філе виходить злегка солодкуватим. Сама страва виходить соковитою і ароматною з гармонійним, традиційним для японських страв, свіжим смаком. У Країні висхідного сонця її їдять вдома, продають в закусочних на обід, готують в ресторанах. Це універсальне блюдо, можна приготувати як на сніданок, так і на обід і на вечерю. На стіл блюдо подається гарячим, попередньо можна посипати нарізаною зеленою цибулею.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Chicken Fillet
300 г.
Packed Onion from 3kg
1 шт.
Carrots
1 шт.
Ginger
1 ч. л.
Chong Soy Sauce 1l
6 ст. л.
Salt Egypt
1 г.
Casa Rinaldi Lemon Juice 200ml
3 ст. л.
BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
6 ст. л.
Chicken Egg C0 1pc
3 шт.
Spice Black Pepper Ground
1 г.
Green Asparagus 250g
за смаком
Preparation steps
01
Курку нарізати маленькими шматочками, скропити лимонним соком, залишити на 30 хвилин.
02
Розігріти сковороду, налити соєвий соус, довести соус до кипіння, після чого покласти на сковороду нарізану півкільцями цибулю, а також натерту моркву. Влити оливкову олію.
03
Готувати суміш на сковороді до м'якості овочів, після чого додати до них курку і натертий імбир. Тушкувати 10 хвилин, після, перевернути шматочки м'яса на іншу сторону.
04
Добре збити яйця, додати сіль, після, вилити в сковороду до курки. Накрити сковороду кришкою, тушкувати протягом 1-2 хвилин.
05
Відварити рис практично до готовності. Промити під холодною водою. Розігріти невелику каструлю, влити оливкову олію, висипати спаржу, обсмажувати 10 хвилин. Влити 100-150 мл. води. Висипати до спаржі напівготовий рис, варити до готовності. Додати сіль за смаком.
06
При подачі викласти рис на тарілку, зверху покласти курку.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores