
Курячі грудки, глазуровані карі
Не дарма, запечене куряче м'ясо завоювало репутацію "найапетитнішої страви", особливо, якщо в цьому допомагають різні соуси і прянощі. У цьому рецепті головним "помічником" стане приправа карі. Пряність не надто гостра, але має привабливий аромат, витончений смаковий нюанс, і до усього цього, вважається корисною. Цікаво, але "карі" переводиться як "соус". Рецептів індійської приправи налічено більше мільйона і не дивуйтеся, але саме мінливістю смаку вона притягнула свою увагу в кулінарії. Досить швидко адаптувалася до м'ясних та інших страв, завоювавши статус найпопулярнішої приправи у світі. Тому можете не сумніватися: курочка вийде дуже смачною. Оцініть соковите, покрите глазур'ю м'ясо і влаштовуйте приємні обіди якомога частіше.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Chicken Breast
2 шт.
7 Flour 1kg
3 ст. л.
Onion
1 шт.
Marinado Tomato Paste 25% 460ml
3 ч. л.
BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
30 г.
Carmencita Curry 40g
1/2 ч. л.
Eko Mushroom Soup
150 мл.
Casa Rinaldi Lemon Juice 200ml
1 ч. л.
Homemade Butter
15 г.
Salt Egypt
1/2 ч. л.
Preparation steps
01
У мисці змішати сіль із перцем. Додати просіяне борошно. Перемішати.
02
Куряче м'ясо обваляти в суміші з борошна. Обсмажити в сотейнику на вершковому маслі.
03
Перекласти м'ясо у форму для запікання. Запікати 20 хвилин при температурі 180ºС.
04
У сотейник долити оливкову олію. Додати нарізану цибулю. Пасерувати 2 хвилини. Всипати 1 ст. л. муки і протушкувати 3 хвилини.
05
Підсипати до цибулі карі і томат. Розвести бульйоном. Додати лимонний сік. Варити на повільному вогні 15 хвилин. Глазур готова.
06
Дістати з духовки запечене м'ясо. Полити глазур'ю. Відправити куряче м'ясо ще на 5 хвилин в духовку.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores