
Крокети із кисломолочного сиру з картоплею
Крокети (від французького слова "croquer", що означає "хрустіти") - популярна страва, яку готують із самих різних продуктів: м'ясного або рибного фаршу, крупи або овочів. Зазвичай крокети обсмажують у фритюрі, і виходять вони із хрусткою скоринкою. Крокети обсмажуються досить швидко, тому інгредієнти для них перед обжаркою попередньо готуються. Так у запропонованому рецепті "Крокети із кисломолочного сиру з картоплею" картоплю попередньо відварюють "у мундирі", а потім вже разом із кисломолочним сиром пропускають через м'ясорубку. Проста в приготуванні страва не вимагає багато зусиль, а результат не обмане очікування. Процес приготування можна прискорити, відваривши картоплю заздалегідь.
Ingredients
Домашній сир
300 г.
Картопля
200 г.
Борошно пшеничне
75 г.
Цибуля ріпчаста
50 г.
Олія рослинна
80 г.
Маргарин
20 г.
Яйце куряче
2 шт.
Сухарі панірувальні
3 ст. л.
Сіль
за смаком
Перець чорний мелений
за смаком
Preparation steps
01
Відварити картоплю, остудити, очистити від шкірки. Пропустити картоплю разом із сиром через м'ясорубку. Нарізати цибулю, обсмажити в олії на сковороді до золотистого кольору.
02
Маргарин змішати з яєчними жовтками, додати в сирно-картопляну суміш після м'ясорубки. Додати в загальну суміш обсмажену цибулю, посолити і поперчити за смаком, ретельно вимісити.
03
Із суміші скачати ковбаски товщиною 3 см. і довжиною 8 см. Кожну обваляти в сухарях. Обсмажити на сковороді крокети в олії.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores