Крем-суп зі шпинату з імбиром - Image

Крем-суп зі шпинату з імбиром

Number of servings: 2Cooking time: 30 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Представляємо вашій увазі прекрасний рецепт поживного і незвичайного супу. Звичайні супи швидко набридають і ми хочемо винайти щось нове не схоже на раніше випробувані страви. Так і виникли супи-пюре або крем-супи. Особливість їх полягає в тому, що всі інгредієнти перетираються до однорідної консистенції. Сьогодні ми хочемо представити вам рецепт крем-супу зі шпинату з імбиром. І це не даремно. Адже, шпинат - це справжня скарбниця вітамінів і мікроелементів. За вмістом білків шпинат перевершує всі овочі, поступаючись тільки зеленому горошку і молодим стручкам квасолі. У ньому багато вітаміну В1, В6 і РР. Також він багатий йодом і залізом. Тому не пропустіть шанс приготувати такий корисний крем-суп.

Ingredients for the recipe

Spinach Bunch100g
24.99 - 36.30

Spinach Bunch100g

100 g

Ingredients

Spinach Bunch100g

400 г.

Packed Potatoes

1 шт.

Packed Onion from 3kg

1 шт.

Casa Rinaldi Lemon Juice 200ml

1 ч.л.

Ginger

20 г.

BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml

2 ст.л.

Garlic

3 шт.

Salt Egypt

за смаком

Spice Black Pepper Ground

за смаком

Nashi Vershky UHT Cream 15% 125g

за смаком

Preparation steps

01

Ретельно промити листя шпинату, викласти в каструлю, залити водою. Поставити на вогонь, довести до кипіння, варити 5 хвилин під закритою кришкою на повільному вогні.

02

В окрему каструлю додати олію, висипати нарізаний часник, цибулю й імбир, смажити 3-4 хвилин до стану м'якості.

03

У каструлю з часником і цибулею додати варений шпинат, довести до кипіння. Сюди ж додати картоплю, воду зі шпинату.

04

Зменшити вогонь, варити 10 хвилин. Перелити суп в блендер, подрібнити до однорідного пюре.

05

Суп повернути в каструлю, додати сіль і перець за смаком, варити, довести до кипіння. При подачі додати вершки.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min