Крем-соус із хрону і зеленої цибулі - Image

Крем-соус із хрону і зеленої цибулі

Number of servings: 4Cooking time: 10 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Значення крем-соусів у харчуванні надзвичайно велике, тому що до їх складу входять різні ароматичні та екстрактивні речовини, що збуджують апетит, посилюють виділення травних соків. Підбір соусів до страв залежить від застосування різних прянощів і приправ, які використовуються при їх приготуванні. Важливо знати, що вони надають стравам соковитість, покращують зовнішній вигляд страви, збуджують апетит за рахунок аромату і гострого смаку і доповнюють склад страв, підвищуючи їх харчову цінність і калорійність. Крем-соус із хрону і зеленої цибулі найбільш підходить до негострих страв (відварна яловичина, свинина).

Ingredients

Сметана

400 мл.

Хрін

100 г.

Молоко

70 мл.

Цибуля зелена

2 ст. л.

Перець білий мелений

0,25 ч. л.

Preparation steps

01

У миску викласти сметану, влити молоко, ретельно перемішати.

02

Додати також в миску до молока і сметани подрібнений в блендері хрін і зелену цибулю. Приправити білим перцем.

03

Подрібнити в блендері до однорідної маси. Накрити зверху миску харчовою плівкою, поставити в холодильник до подачі.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min

Крем-соус із хрону і зеленої цибулі – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua