Корнуольські пиріжки - Image

Корнуольські пиріжки

Number of servings: 4Cooking time: 1 h 20 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Корнуольські пиріжки - страва англійської кухні. Це гарячі напівкруглі пиріжки з м'ясною начинкою. Батьківщиною цієї страви є графство Корнуолл на південному заході Англії, де в XVII-XIX століттях місцеві шахтарі брали такі пиріжки з собою у забій. З тих пір вони стали традиційною стравою не тільки в даній місцевості, але і придбали величезну популярність по всій Англії. Крім звичної начинки з м'яса, існує й безліч інших її варіантів. Це може бути і картопля з цибулею, і шинка, і рис з яйцем, і сир з цибулею-пореєм. Важливо, щоб пиріжки подавалися теплими, відразу з духовки.

Ingredients for the recipe

Chicken Egg C0 1pc
4.80 - 5.00

Chicken Egg C0 1pc

50 g

Ingredients

Chicken Egg C0 1pc

1 шт.

Red Onion

1 шт.

Chilled Beef Tenderloin

300 г.

Kulinarium Meister shortbread dough 500g

500 г.

Preparation steps

01

Духовку розігріти до 200°C. Тісто розкачати в лист, розділити на 4 круглих пласта, розміром 18 см.

02

У мисці змішати нарізане маленькими шматочками м'ясо, подрібнену цибулю, влити трохи води, посолити і поперчити за смаком.

03

Викласти начинку на кожен пласт, краї тіста змастити збитим яйцем, защипнути краї. Поставити деко з пиріжками в холодильник на 15 хвилин.

04

Зменшити температуру духовки до 180°C, покласти деко з пиріжками в духовку, випікати протягом 45 хвилин.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min