Компот "Тархун" - Image

Компот "Тархун"

Number of servings: 12Cooking time: 25 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Домашні заготовки в зимову пору року бувають дуже до речі. Особливо популярні фруктово-ягідні компоти. Приготування компотів - напевно, один із самих поширених видів консервування. Якщо говорити про цінність консервованих компотів, то її, звичайно, не порівняти з цінністю свіжих фруктів, але в умовах нестачі вітамінів і натуральних продуктів домашні компоти будуть гарною підмогою. Агрус потрібно вибирати без дефектів, без ознак хвороб, цвілі і гнилі. У ягід бажано зрізати "хвостики", ретельно помити їх у проточній воді і дати просохнути. Банку необхідно простерилізувати зручним для Вас способом: над парою або в духовій шафі.

Ingredients

Агрус

1 ст.

М'ята

3 шт.

Цукор

250 г.

Лимонна кислота

1 ч. л.

Preparation steps

01

Агрус, гілочки м'яти помити. Скласти в підготовлену банку (3 л). Додати цукор, лимонну кислоту.

02

Інгредієнти залити окропом. Закатати банку. Перевернути банку і накрити ковдрою.

03

Залишити компот під ковдрою на 10 годин. Перед подачею, можна додати шматочки льоду.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min

Компот "Тархун" – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua