Клопсіки з телятини в соусі - Image

Клопсіки з телятини в соусі

Number of servings: 4Cooking time: 50 minDifficulty: MediumMeal: Lunch

Телятина - нежирне і ніжне м'ясо. У цього виду м'яса вишуканий і ніжний молочний смак. Крім того, телятина - низькокалорійне дієтичне м'ясо. Воно багате холіном, вітамінами групи В: В3, В6 і мінеральними речовинами: фосфором, залізом, сіркою, міддю, цинком, кобальтом. Із телятини можна приготувати велику кількість дуже поживних, смачних і корисних страв. Приготуйте із телятини клопсіки в соусі - страву польської кухні. Нескладна в приготуванні і смачна, ця страва внесе різноманітність у раціон Вашої родини.

Ingredients

Телятина

400 г.

Петрушка

10 г.

Яйце куряче

1 шт.

Сіль

за смаком

Перець чорний мелений

за смаком

Борошно пшеничне

за смаком

Зелень

за смаком

Preparation steps

01

Телятину прокрутити через м'ясорубку двічі. Додати до фаршу яйце, посолити і поперчити за смаком, перемішати.

02

Сформувати кульки. Поставити каструлю з водою на вогонь, довести до кипіння, покласти у воду кульки із фаршу, вода повинна лише трохи покривати кульки, варити 15-20 хвилин на невеликому вогні.

03

Клопсіки вийняти, а на основі бульйону від них можна приготувати соус.

04

Викласти клопсіки на тарілку, полити соусом, посипати зеленню. Подавати зі свіжими овочами, рисом.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min

Клопсіки з телятини в соусі – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua