
Китайський суп з фрикадельками і деревними грибами
Незважаючи на те, що китайські господині використовують для приготування першого приблизно ті ж продукти, що і ми з вами (м'ясо, птиця, капуста), смак традиційних домашніх супів нам не здасться банальним, адже в їхньму складі зустрічаються ще й такі компоненти як, наприклад, водорості або сухі деревні гриби. До речі, китайці вважають, що використання сухих складових у супі навіть бажаніше, оскільки це робить смак бульйону більш насиченим. Давайте перевіримо це на практиці і приготуємо китайський традиційний суп із фрикадельками зі свинини, деревними грибами і капустою.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Natural Chops Pork
250 г
Vid Dobroyi Kurky Formula Zdorovya Сhicken Eggs С0 10pcs
1 шт.
Napa Cabbage
невеликий кочан
Sa Giang Rice Vermicelli 200g
50 г
Onion
1 шт.
Triuga Herbal Ayurvedic Oil Jasmine and Ginger Root 100ml
0,5 см
Salt Egypt
1 ч.л.
Kamis Black Pepper Pea Spices
1 г
Dr.Oetker for baking starch 1000g
1 ст.л.
Meat broth Big spoon 10g
1 л
Auchan Sesame Oil 240ml
0,5 ст.л.
Preparation steps
01
Гриби замочити, як зазначено на упаковці.
02
М'ясо з цибулею і коренем імбиру дуже дрібно порубати (можна зробити це за допомогою подрібнювача).
03
Крохмаль розвести в невеликій кількості холодної води.
04
У чашку викласти рублене м'ясо, влити крохмаль, 100 мл. м'ясного бульйону, вбити яйце і додати 1/4 ч.л. солі. Все як слід перемішати.
05
У глибоку сковороду влити решту бульйону, на сильному вогні довести його до кипіння, потім зменшити вогонь до слабкого.
06
З фаршу сформувати фрикадельки діаметром 2 см. і опустити їх в киплячий бульйон.
07
Трохи проварити, зняти піну, що утворилася, покласти у бульйон гриби муер і влити воду, в якій їх замочували.
08
З капусти повністю зняти верхній шар листя, зберігши тільки серцевину - саме вона знадобиться для супу. Покласти отриману сердцевинку в бульйон і продовжувати варити. Ввести рисову вермішель і ще трохи проварити.
09
Коли бульйон знову закипить, додати чорний перець і ще 1/4 ч.л. солі. У самому кінці готування, коли капуста і фрикадельки добре зваряться, влити кунжутну олію.
10
Китайські супи заведено подавати на стіл у великій супниці. Можна посипати суп дрібно нарізаною зеленою цибулею.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores