
Картопляний салат з ковбасками і швейцарським сиром
Картопля - продукт, який гармонійно поєднується з багатьма продуктами. Напевно, тому існує безліч рецептів салатів із використанням картоплі. Таким салатам в кулінарній книзі сміливо можна відвести окрему главу: настільки їх багато. Картопляний салат з ковбасками і швейцарським сиром - один із них. Порада: при приготуванні картоплі на пару потрібно використовувати підсолену воду. Цей процес займе приблизно тридцять хвилин, тому можна в цей час приготувати соус із гірчиці, оцту і оливкового масла і прокип'ятити курячий бульйон з білим сухим вином. Ці інгредієнти салату додадуть йому оригінальні смак і аромат.
Ingredients
Картопля
700 г.
Бульйон курячий
225 мл.
Вино біле сухе
75 мл.
Гірчиця діжонська
10 г.
Оцет винний
60 мл.
Олія оливкова
75 мл.
Ковбаски
115 г.
Цибуля зелена
10 г.
Петрушка
10 г.
Сир твердий
60 г.
Салат зелений
4 стеблі
Перець чорний мелений
за смаком
Сіль
за смаком
Preparation steps
01
Картоплю відварити на пару. У каструлю вилити бульйон і вино, поставити на вогонь. довести до кипіння, повинна випаруватися половина рідини.
02
У мисці змішати гірчицю, влити оцет, збити, поступово ввести в суміш оливкову олію, не перестаючи збивати. Повинна вийти однорідна маса.
03
Відварену картоплю нарізати кружечками, викласти на тарілку, полити зверху курячим бульйоном, додати сіль і перець, перемішати. Дати 5 хвилин для вбирання. Зайву рідину злити.
04
Ковбаски злегка відварити. Нарізати ковбаски, додати їх до картоплі. Посипати зеленню і тертим сиром. Заправити соусом, перемішати.
05
На тарілки розкласти салатні листя, на них порцію картопляного салату із ковбасками.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores