Карамельні млинці на топленому молоці - Image

Карамельні млинці на топленому молоці

Number of servings: 5Cooking time: 35 minDifficulty: EasyMeal: Dinner

Млинці за цим рецептом готуються на топленому молоці: дуже смачному, солодкуватому і запашному. Топлене молоко виходить із незбираного молока в процесі його кип'ятіння і тривалого нагрівання. При тривалому нагріванні молоко набуває кремовий колір і карамельний присмак. Млинці на топленому молоці виходять м'якими, ніжними, у них карамельно-кремовий колір і насичений смак топленого молока. Це просто смакота! А якщо ще змастити млинчики приготовленою карамеллю з пластівцями мигдалю... Вийде прекрасне частування, яке, без сумніву, сподобається всім, хто його спробує.

Ingredients for the recipe

Prostonashe Baked Milk 2.5% 870g
53.00 - 69.20

Prostonashe Baked Milk 2.5% 870g

870 g

Ingredients

Prostonashe Baked Milk 2.5% 870g

300 мл.

7 Flour 1kg

6 ст. л.

Tse-Yaytse! Chicken Eggs С1 15pcs

1 шт.

Vash Tsukor Sugar 10kg

2 ст .л.

Salt Egypt

щіпка

Homemade Butter

80 г.

Almond Flakes

за смаком

Salad Sunflower Oil 500ml

100 мл.

Preparation steps

01

Приготувати карамель. У підігріту каструлю додати масло. Вогонь при цьому має бути маленьким. Додати цукор 1 ст. л., пластівці мигдалю. Постійно помішувати.

02

Приготувати млинці. У каструлю влити топлене молоко, вбити 1 яйце, додати цукор, щіпку солі, 6 ст. л. борошна, олії соняшникової. Збити все. Перейти до смаження млинців.

03

Підготувати спеціальну сковороду для млинців. Змастити її олією. Влити суміш для млинців, рівномірно розподілити по усій поверхні сковорідки. Прожарити з обох боків. Викласти готовий млинець на тарілку. Згорнути. Змастити карамеллю.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min