Канапе з шпинатних млинців з мусом з норвезької сьомги - Image

Канапе з шпинатних млинців з мусом з норвезької сьомги

Number of servings: 4Cooking time: 45 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Крихітні бутерброди масою всього 60 грамів і завтовшки не більше 5 см., які стали головною смачною прикрасою фуршетних і закусочних столів - це канапе. Знаменита страва, яку вперше представили нам французи. Для основи маленького бутерброда береться підсушений хлібець, а зверху кладуться будь-які поєднувані продукти, повна свобода для вашої фантазії. Дуже оригінальна закуска канапе зі шпинатних млинців з мусом із сьомги, яка дійсно доповнить святковий стіл і, до того ж, послужить стильною прикрасою. На стіл канапе подають, проколовши шпажкою, як правило для зручності, щоб не забруднитися, дотримуючись певної витонченості.

Ingredients for the recipe

Milk 2.5% 900g
39.99

Milk 2.5% 900g

900 g

Ingredients

Milk 2.5% 900g

350 мл.

7 Flour 1kg

200 г.

Vash Tsukor Sugar 10kg

70 г.

Tse-Yaytse! Chicken Eggs С1 15pcs

3 шт.

Spinach Bunch100g

100 г.

Oliyar Refined Sunflower Oil 1l

50 мл.

Akvulya Still Water 2l

200 мл.

Salt Egypt

10 г.

Philadelphia Cheese 500g

100 г.

Homemade Butter

100 г.

Preparation steps

01

Спочатку треба приготувати тісто. Для цього змішати воду, молоко, сіль, цукор, борошно і яйця. Замісити тісто.

02

Листя шпинату помити. Помістити у блендер. Подрібнити. Додати в тісто. Ще раз вимісити.

03

Приготувати млинці. Сьомгу подрібнити. Змішати з вершковим маслом і вершковим сиром. Намазати кожен шар млинців мусом з сьомги. Відправити до холодильника на 30 хвилин. Подавати, порізавши порційними шматочками.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Asparagus Salad with Peas And Eggs

Asparagus Salad with Peas And Eggs

2

40 min