
Кальмари з овочами і грибами
Кулінарний простір заповнений різноманітними смачними рецептами. Один з них - це кальмари з грибами і овочами. Отже, приготувати треба якнайбільше - з'їдять миттю. Спеціальних уроків для кулінара проходити не треба, все просто і зрозуміло. Єдине, на що треба звернути увагу - це на особливість готування кальмарів: якщо заморожені - тільки обдати окропом, якщо свіжі - варити до 2-х хвилин, ні секундою більше. Що стосується грибів, то можна використати будь-які їстівні (шампіньйони, опеньки й інші). Залишилося тільки підготувати інгредієнти і зайнятися приготуванням апетитного обіду.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Vici Raw-Frozen Glazed Squid Tubes U7 1kg
500 г.
Oyster Mushrooms
200 г.
Carrots
1 шт.
Onion
1 шт.
Ista Grilled Red and Yellow Peppers 1000g
1 шт.
Fresh Greens Mix 100g
пучок
Marinado Tomato Paste 25% 460ml
50 г.
BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
50 мл.
Kopcheni Specii Smoked Salt 40g
за смаком
Preparation steps
01
Підготувати гриби. Обсмажити на оливковій олії, вогонь має бути слабким. Займе процес до 20 хвилин.
02
Кальмари обробити. Якщо заморожені, обдати окропом і видалити плівку. Нарізати невеликими шматочками. Відкласти у сторону.
03
Підготувати овочі. Помити їх, потім нарізати: цибулю - кубиками, солодкий перець - кільцями, моркву - соломкою. Висипати овочі до грибів. Обсмажити (приблизно 7 хвилин).
04
Посікти зелень. Висипати до грибів. Після, кальмари. Потім додати томатну пасту (50 г.), розбавити трохи водою. Посолити, поперчити. Перемішати і накрити кришкою. Тушкувати 5 хвилин.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores