
Експрес-м'ясо
Бувають у кожного ситуації, коли потрібно швидко приготувати смачний обід або вечерю для сім'ї або ж для гостей, які завітали несподівано. Якщо ви були в такій ситуації, тоді цей рецепт вам точно допоможе впоратися з будь-якими несподіванками. Сама назва страви асоціюється зі швидкістю його приготування. І це саме так. Але з'їдається страва теж дуже швидко, тому гарнір у вигляді овочів не завадить, щоб доповнити обід. Повірте, ніхто не зможе встояти перед соковитістю і виразністю смаку м'яса з заливкою. М'ясне частування - незамінний атрибут обіднього столу. Економте час з нами, і насолоджуйтеся незрівнянною стравою.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Myaso Karpat Chilled Pork Cutlet Meat
500 г.
Tse-Yaytse! Chicken Eggs С1 15pcs
1 шт.
Vinnytsia Mustard 125g
1 ст. л.
Oliyar Refined Sunflower Oil 1l
30 мл.
Dr.Oetker for baking starch 1000g
1 ст. л.
Sesame
1 ст. л.
Salt Egypt
за смаком
Kotanyi Black Pepper Peas 70g
за смаком
Vinnytsia Mustard 125g
за смаком
Preparation steps
01
Спершу слід підготувати заливку. Для цього: в миску вбити яйця, додати сіль, перець, крохмаль, гірчицю та спеції.
02
Нарізати м'ясо на шматочки (будь-які) і змішати із заливкою. Поставити підготовлене м'ясо в холодильник (використовувати при необхідності). Зберігати у такому вигляді максимум 2 дні.
03
Розігріти олію у сковорідці. Підготовлене м'ясо дістати з холодильника і обсмажити до готовності з двох сторін. Можна також посипати кунжутом під час смажіння.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores