Італійський суп з беконом, овочами і шавлією - Image

Італійський суп з беконом, овочами і шавлією

Number of servings: 4Cooking time: 45 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Коли всі супи, які Вам довелося спробувати, вже набридли і хочеться здивувати рідних якою-небудь особливою і цікавою першою стравою, на допомогу приходить пропонований рецепт італійського супу з беконом, овочами і шавлією. Такого Ви точно не пробували: італійці знають толк в приготуванні перших страв. Особливість даного супу в технології готування. Овочі разом з беконом обсмажуються безпосередньо в каструлі, обмінюючись смаками і запахами, потім додається м'ясний бульйон, овочі, що залишилися, і все тушкується. Завдяки цьому всі інгредієнти насичуються апетитним копченим ароматом. Перед подачею до столу прикрасьте суп тертим пармезаном. Це додасть страві приємний, вершковий смак.

Ingredients for the recipe

Chilled Bacon
224.89 - 299.00

Chilled Bacon

per 1 kg

Ingredients

Chilled Bacon

50 г.

Packed Onion from 3kg

1 шт.

Parsley 70g

1 пучок

Sage in pot

за смаком

Vita Verde Carrots and Celery Vegetable Sticks 180g

2 шт.

Carrots

1 шт.

Packed Potatoes

4 шт.

Zucchini

100 г.

Shredded Young White Cabbage

200 г.

Pink Tomato in Packing

2 шт.

Homemade Butter

2 ст.л.

Meat broth Big spoon 10g

1 л.

Steamed Rice

200 г.

Salt Egypt

за смаком

Spice Black Pepper Ground

за смаком

Preparation steps

01

Бекон нарізати соломкою. Картоплю та цукіні очистити і нарізати кубиками. Подрібнити моркву, цибулю і селеру.

02

Обсмажити овочі разом із беконом у вершковому маслі в каструлі, залити гарячим бульйоном, додати в каструлю картоплю з кабачками, а також промитий рис. Тушкувати протягом 10 хвилин.

03

Нашаткувати капусту, додати в суп. Помідори ошпарити окропом, зняти шкірку, додати в суп. Посолити і поперчити за смаком. Додати шавлію, варити до готовності, протягом 20 хвилин.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min