Індійський суп із горошком - Image

Індійський суп із горошком

Number of servings: 4Cooking time: 50 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Індійська кухня дуже своєрідна і багата, так як формувалася вона багато століть. Особливий акцент в індійській кухні робиться на вегетаріанських стравах сабджі з бобів і овочів, приправлених традиційними спеціями. Серед основних спецій індійської кухні одне з перших місць займає суміш спецій каррі і куркуми. Перші страви представлені, зокрема, супами з бобових. Сьогодні ми вам і представляємо чисто індійський суп із горошком. Його можна дуже швидко приготувати і влітку, і взимку. Приготувавши такий супчик, ви будете мати легку, дієтичну та низькокалорійну вегетаріанську страву, яка сподобається всій вашій родині.

Ingredients for the recipe

Onion
13.89 - 19.99

Onion

per 1 kg

Ingredients

Onion

2 шт.

Carrots

1  шт.

Celery Stalk

1 стебло

Parsley 70g

1 гілочка

Garlic

2 зубчики

Akvulya Still Water 2l

1000 мл.

Milupa Green peas Puree 125g

100 г.

Salt Egypt

за смаком

Kotanyi Black Pepper Peas 70g

за смаком

Cilantro 70g

1 - 2 гілочки

Packed Potatoes

3 шт.

Costa d'Oro Refined Vegetable Oils Mix 750ml

2 ст. л.

Red Chili Pepper

1 шт.

Eco Turmeric 20g

1 ч. л.

Spice Coriander Ground

1 ч. л.

Eco Roman Cumin 15g

1 ч. л.

KhMZ Sour Cream 20%

4 ст. л.

Preparation steps

01

Приготувати овочевий бульйон. Скласти овочі (цибулю, моркву 1 шт., селеру, петрушку) в каструлю, залити водою, довести до кипіння, додати ароматні трави і варити до розм'якшення овочів (20-30 хв).

02

Процідити овочевий бульйон.

03

Картоплю очистити і порізати невеликими кубиками. Часник і цибулю почистити і дрібно нарізати. Розігріти сковороду, додати в неї олію і обсмажити цибулю і часник близько хвилини, потім додати картоплю і обсмажувати, безперервно помішуючи, ще близько п'яти хвилин.

04

Додати в сковороду всі спеції (цибулю, часник, куркуму, кінзу, коріандр, кмин), смажити все ще хвилину.

05

Видалити з перця чилі насіння і порізати його якомога дрібніше. Додати його до овочів на сковороді і залити все овочевим бульйоном. Закрити кришкою, варити на повільному вогні 20 хвилин.

06

Помити зелений горошок і додати його в суп. Варити все разом п'ять хвилин.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Vegetable curry

Vegetable curry

1

20 min