Гриби, мариновані в оливковій олії - Image

Гриби, мариновані в оливковій олії

Number of servings: 5Cooking time: 30 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Мариновані в оливковій олії гриби - один з найкращих варіантів самостійної закуски для будь-якого столу. А також ця дуже смачна заготівля прекрасно прикрасить будь-яку страву. Мариновані гриби можна використовувати в якості інгредієнтів для різноманітних салатів. Картопля, м'ясо, птиця, яйця прекрасно підкреслять і розкриють їх смак. Незамінні гриби, як закуска, до холодної горілки. Досить зрозумілий рецепт допоможе приготувати справжній делікатес, який користується великою популярністю серед грибних гурманів. Зберігати баночки з грибами потрібно в прохолодному місці, краще всього в холодильнику або в погребі.

Ingredients

Оливкова олія

100 мл.

Печериці

500 г.

Білий винний оцет

50 мл.

Чилі

0,5 ч. л.

Сіль

0,5 ч. л.

Лимонний сік

20 мл.

Лимонна цедра

2 ст. л.

Чебрець

4 гілочки

Часник

2 зубчики

Preparation steps

01

У великій сковороді на середньому вогні розігріти олію. Викласти гриби і пасерувати, часто помішуючи, протягом 3 хвилин, до золотистого кольору. Зменшити вогонь і готувати ще 3 хвилини, поки гриби не роз'якнуть.

02

У гриби вмішати винний оцет, чилі і сіль. Кип'ятити на повільному вогні до повного випаровування рідини. Потім влити лимонний сік.

03

Розподілити чебрець, часник і лимонну цедру на 2 банки по 0,5 л. Ложкою викласти гриби в банку. Полити оливковою олією. Запечатати і зберігати в холодильнику.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min

Гриби, мариновані в оливковій олії – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua