Яловиче філе з соусом песто - Image

Яловиче філе з соусом песто

Number of servings: 2Cooking time: 1 h 30 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Ще з часів римських цезарів на Апеннінському півострові збереглася традиція приготування м'яса у натуральному вигляді. Пізніше місцеві кухарі помітили, що ніжне яловиче філе чудово поєднується з класичним італійським соусом песто. З тих пір ця ароматна страва радує м'ясоїдів. Пам'ятайте, що насамперед слід обов'язково очистити м'ясо від плівок і зайвого жиру. На приготування м'яса з кров'ю всередині потрібно 25 хвилин. Щоб отримати добре прожарене філе, час смаження необхідно збільшити, доки кров не перестане виділятися з м'яса при проколюванні.

Ingredients for the recipe

Beef Stew
279.90 - 329.90

Beef Stew

per 1 kg

Ingredients

Beef Stew

150 г.

Ista Grilled Red and Yellow Peppers 1000g

50 г.

Red Pepper

50 г.

Packed Onion from 3kg

0,5 шт.

Eggplant

1 шт.

Polan Pickled Cherry Tomatoes 660g

100 г.

Shelled Cedar Nuts

4 ст. ложки

Poggioli Reggiano Parmesan Cheese 24 months 32%

50 г.

BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml

100 г.

Basil in Pot

50 г.

Garlic

2 зубчика

Salt Egypt

по вкусу

Spice Black Pepper Ground

по вкусу

Preparation steps

01

Нарізати яловичу вирізку на порційні шматки. Полити м'ясо оливковою олією і ретельно натерти сіллю та перцем. Залишити відстоюватись мінімум на годину, Потім викласти шматки філе на змащену оливковою олією сковороду-гриль і обсмажити їх з усіх боків до повної готовності.

02

Поки готується м'ясо, тонко нарізати один зубчик часнику, болгарський перець і цибулю. На сильний вогонь поставити велику пательню з товстим дном, налити в неї оливкову олію і добре розжарити.

03

Викласти в пательню часник, солодкий перець і цибулю. Посолити і поперчити овочі на смак, зменшити вогонь до середнього і обсмажити їх з усіх боків 5-7 хвилин. Перекласти овочі в миску і остудити до кімнатної температури.

04

Повернути пательню на вогонь, влити решту оливкової олії і розжарити її. Покласти шматочки баклажанів, сіль, перець, підсмажити протягом 10-12 хвилин, ретельно помішуючи. Додати половинки помідорів, перемішати і залишити на вогні ще на одну хвилину. Перекласти овочі в миску з перцем і цибулею. Додати нарізане листя базиліка. Перемішати.

05

Для приготування соусу песто в чашу блендера влити оливкову олію, додати зубчик часнику, кедрові горішки, пармезан, базилік, дрібку солі і перцю. Включити блендер та довести всі компоненти до стану однорідного рідкого пюре.

06

Перед додаванням на стіл перекласти готові овочі на тарілку, зверху викласти порційні шматки яловичого філе, полити їх соусом песто.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Spinach salad

Spinach salad

1

20 min